Lahjakortti

Anna lahja, joka vaikuttaa positiivisesti sekä mieleen että kehoon. Hyvä olo perustuu tasapainoon – siihen, ettei ole turhaa stressiä ja kiirettä. Anna läheisellesi hetki rentoutumista tai osta itsellesi hetken hengähdystauko. Voit ostaa lahjakortin paikan päältä liikkeestämme tai tilata sähköpostitse.

Sähköpostiin tilattavat lahjakortit toimitamme tyypillisesti saman päivän aikana, kuitenkin viimeistään 24 tunnin sisällä tilauksesta. Lahjakortin voi ostaa summalle tai palvelulle. Kortti on voimassa kolme kuukautta (3 kk) ostopäivästä.

Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat todellinen apu kynsien pureskelijoille ja sinulle, jolla on liuskoittuvat kynnet. Rakennekynsillä saat siistin ja huolitellun ulkonäön käsille.

Rakennekynsiä voidaan toteuttaa luonnollisen lyhyinä, näyttävänä stilettopituudessa tai mitä vain siltä väliltä. Koristelussa vain mielikuvitus on rajana.

Kaikki kynsimateriaalit ovat turvallisia ja oikein tehtyinä ne eivät vahingoita omaa kynttä.

Kynnet huolletaan noin 3-6 viikon välein. Kynsien takuu 7 pv.

Geelilakkaus

Geelilakkaus on välimuoto tavallisen lakkauksen ja rakennekynsien väliltä. Geelilakkaus tehdään luonnonkynnelle ja  kovetetaan kokonaan UV-lampun avulla. Geelilakkaus on luonnollinen kynsien vahvistus, joka ei vahingoita omaa kynttä.

Geelilakkaus pysyy kynsissä noin 2-4 viikkoa, jonka jälkeen ne voidaan joko huoltaa ja vaihtaa väriä tai poistaa kokonaan omia kynsiä vahingoittamatta. Geelilakkaus soveltuu sekä käsiin että varpaisiin.  Lakkauksen takuu 7 pv.

Parafiinihoito

Käsien ja jalkojen parafiinihoito on lämmittävä, ihoa hoitava, verenkiertoa vilkastuttava ja paikallista aineenvaihduntaa parantava hoito. Hoito lievittää sormien ja varpaiden nivelissä sekä kämmenen ja jalkaterän pienissä lihaksissa ja rustoissa esiintyvää kipua. Hoito parantaa myös nivelten liikerataa.

Parafiinihoito soveltuu myös käsihoidon, jalkahoidon ja kynsihuollon yhteyteen.

Hoidon edut:

  • Syväkosteuttava vaikutus
  • Ravitsee kuivaa ihoa
  • hoitaa ihoa ja kynsinauhoja
  • Siloittaa ja tasoittaa ihoa
  • Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa

Pikamanikyyri

Hoitoon kuuluu kynsien muotoilu ja lakkaus.

Manikyyri

Hoitoon kuuluu käsien kylvetys, kynsinauhojen siistiminen, kynsien muotoilu ja lakkaus.

Spa Manikyyri

Perinteisen manikyyrin lisäksi hoitoon kuuluu käsien kuorinta ja kevyt hieronta.

Pedikyyri

Hoidossa jalkoja liotetaan jalkakylvyssä ihon ja kynsinauhojen pehmentämiseksi. Hoitoon kuuluu ihon kovettumien poisto, kynsinauhojen siistiminen, kynsien muotoilu ja lakkaus. Hoito viimeistellään kosteuttavalla rasvalla. Säännöllisellä hoidolla jalat pysyvät terveinä ja kauniina.

Spa-pedikyyri

Jalkoja hellivä Spa-pedikyyri sisältää perinteisen pedikyyrin lisäksi kuorinnan ja kevyen hieronnan.

Ripsien pidennys

Oletko aina haaveillut pidemmistä ja tuuheammista ripsistä? Haluatko herätä aamuisin pirteän näköisenä ja  nopeuttaa aamuista laittautumisaikaasi? Ripsienpidennyksillä tämä on mahdollista!

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Ripsienpidennys on turvallista omille ripsille oikein toteutettuna ja tehtynä. Ripsipidennysten takuu 7 pv. (Ei koske muualta tulleiden ripsien ensimmäistä huoltoa)

KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET

Klassisissa pidennyksissä yksi ripsikuitu liimataan kiinni yhteen omaan ripseen.

VOLYYMIRIPSET- MEGAVOLYYMIT

Volyymiripset ovat hyvin ohuita ripsiä, joista rakennetaan viuhka. Viuhka kiinnitetään yksittäiseen ripseen, jolloin lopputulos on tuuhea ja ilmava.

Megavolyymit ovat nimensä mukaisesti todella näyttävät ripsipidennykset, joissa lopputulos on tuuheampi kuin ”tavallisissa” volyymiripsissä. Megavolyymeja voidaan toteuttaa vain hyväkuntoisiin ripsiin.

HYBRIDIRIPSET

Hybridiripset tehdään sekoittamalla volyymiripsiä ja klassisia ripsikuituja. Hybridiripsissä käytetään tyypillisesti enemmän volyymiviuhkoja, joiden joukkoon asennetaan yksittäisiä klassisia pidennyksiä.

Ripset huolletaan 3-6 viikon välein.

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

Ripsien kestovärjäys helpottaa arkeasi ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta sekä tuo silmien värin esiin.

Kulmakarvat toimivat kasvojen kehyksenä, ja se on samalla myös edullinen kasvojenkohotus! Ennen värjäystä mietitään oikea kestovärin sävy, joka palvelee hiustesi ja ihosi sävyä. Värjäyksen jälkeen kulmat muotoillaan sopiviksi.

LASH LIFT RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Lash lift antaa boostia suoriin ripsiin ilman meikkiä ja ripsienpidennyksiä. Ripsiin käytetään silikonimuotteja, joiden avulla ripset taivutetaan haluttuun kaarevuuteen.  Yläsuuntaan käännetyt ripset avaavat silmiä ja samalla kohottavat katsetta. Kestotaivutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia. Hoidon yhteydessä tehdään ripsienvärjäys.

MICROBLADING-  3DKULMAT

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading-toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit, joita käytämme yhteistyössä SharpBrowsin kanssa ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Jos kulmia haluaa ylläpitää, uusitaan vahvistus n. 8-12kk jälkeen ensilaitosta. Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat. Suosittelemme ottamaan 8kk jälkeen yhteyttä microblading ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi, jotta saamme ehostettua kulmiasi edelleen.

Jos harkitset microblading-kulmia, varaa aika maksuttomaan konsultaatioon ja saat lisätietoa hoidosta sekä ennen ja jälkeen hoito-ohjeet. Käynti ei sido sinua mihinkään.

PARTURI-KAMPAAMO PALVELUT

Tarjoamme monipuolisia parturi-kampaamo palveluja koko perheelle. Lapsiystävällinen henkilökunta antaa perheen pienemmillekkin miellyttävän kokemuksen. Luomme muodikkaat hiustenleikkaukset ja värjäykset, kampaukset sekä permanentit tyylisi huomioiden. Kampaajien erikoisosaamiseen lukeutuvat kampaukset ja hiustenpidennykset. Hiusten leikkaukseen saat nopeasti ajan soittamalla tai tulemalla paikan päälle ilman ajanvarausta.

Hiustenpidennyksien, juhlakampauksien ja erikoisvärjäyksien hinnat vaihtelevat riippuen halutusta lopputuloksesta ja hiusten määrästä. Kysy tarkempi hinta-arvio sähköpostitse.