Lahjakortti

Vany’s Nails lahjakortti ilahduttaa tyylikkäästi merkkipäivinä ja juhlasesonkeina. Vaivattominta on antaa lahjaksi lahjakortti jotakin tiettyä palvelua varten tai haluamallesi rahasummalle, jolloin saaja saa itse valita sopivat hoidot sekä sopivan ajankohdan hemmotteluunsa. Voimme myös suunnitella yhdessä kanssanne sopivan lahjan, oli kyseessä sitten lahja kaverille, vaimolle tai hemmotteluhetki äidille. Huomioithan lahjakorttia ostaessasi että lahjakortti on voimassa 3 kuukautta sen ostamishetkestä.

Microblading kulmat

Microblading on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat.  Microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit joita käytämme yhteistyössä SharpBrowsin kanssa ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaikenkaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, nimittäin microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan n. vuodessa. Tämä tarkoittaa, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup n. 10-12kk jälkeen ensilaitosta. Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat.

Ripsipermantti

Ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä ja kohottavat katsetta. Ripset käännetään kauniisti ylöspäin, niin ettei
ripsien mekaanista kääntämistä tarvitse tehdä. Ripsipermanentti sopii niin lyhyt- kuin pitkäripsisillekin. Lopputulos on näyttävämpi kuin pelkkä kestovärjäys, mutta luonnollisempi kuin ripsipidennykset. Vaikutus kestää ripsissä n. 6-7 viikkoa

Ripsienpidennys 

Silmäsi ovat “luonnonkauniit” heti herätessäsi ja ihan ilman ripsiväriä. Ripsienpidennysten laitto on täysin kivuton ja rentouttava. Uusien ripsien laittoon varataan aikaa 2 tuntia. Klassinen ripsipidennys tehdään yksittäisillä ripsikuiduilla, jotka liimataan yksitellen ripsi kerrallaan kiinni omaan ripseen. Tulos on luonnollisen kaunis!

Volyymiripset eroavat tavallisista niiden viuhkottamistekniikan ansiosta. Tavallisissa pidennyksissä omaan ripseen liimataan yksi pidennys, mutta volyymiripsitekniikalla yhteen ripseen voidaan lisätä kolmesta viiteenkin pidennystä. Volyymiripset ovat myös ohuempia kuin klassiset pidennykset. Ripsipidennyksen huolto suositellaan 3-5 viikon sisällä

Pikamanikyyri

Hoitoon kuuluu kynnen kiillotus, kynsien muotoilu ja lakkaus.

Parafiinihoito

Parafiinihoito on tehokas erikoishoito käsille. Se vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa vähentäen käsien kuivuudesta johtuvia ryppyjä sekä edistää verenkiertoa. Auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin.

Manikyyri

Manikyyri on käsien ja kynsien kosmeettinen hoito. Hoitoon kuuluu kynsinauhojen siistiminen ja muotoilu sekä lakkaus luonnolliseen ja eri tyyleihin sopivaan ulkonäköön.

SPA Manikyyri

Spa manikyyri on käsihoito johon kuuluu käsien kylvetys, kuorinta, kynsinauhojen siistiminen, kynsien muotoilu sekä ennen lakkausta käsien rentouttava hieronta.

Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat luonnonkynnen päälle rakennettavat kynnet, jotka voidaan koristella ja muotoilla sinun oman halusi ja tarpeittesi mukaan. Teemme rakennekynnet akryylillä ja geelillä.

Rakennekynsien huoltoväli on 3-5 viikkoa. Huollossa täytetään kasvualue ja muotoillaan kynnet uudestaan sopiviksi.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu

Kestovärjäys helpottaa arkeasi ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Väri kestää 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia. Oikein muotoillut kulmakarvat kohottavat kasvojen ilmettä!

Kulmakarvojen tuhennus 

Kulmakarvojen tuuhennus sopii kaikille, joiden omissa kulmakarvoissa on aukkoja, harvaan kasvavia alueita tai epäsymmetrisyyttä.Kulmakarvojen tuuhennukset ovat verrattavissa ripsipidennyksiin: synteettinen karva kiinnitetään omiin kulmakarvoihin värittömällä liimalla, jolloin niihin saadaan toivottu muoto, tuuheus ja pituus. Kulmien tuuhennus sopii jokaiselle, joka ei ole tyytyväinen kulmakarvoihinsa eikä pigmentointi innosta ja värjääminen ei riitä. Tuuhennuksella pystyt korostamaan kasvojen piirteitä ja kohottamaan yleisilmettä. Tuuhennoksia suojatessasi liialta hieltä ja vedeltä ne pysyvät arviolta n. 1-2 viikkoa.

pedikyyri

Jalkoja hellivä pedikyyri sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien kosmeettisen hoidon, rentouttavan jalkahieronnan ja lakkauksen.

Geelilakkaus

geelilakkaus yhdistää lakan helppouden ja geelin pysyvyyden. Geelilakkaus on hellävarainen omille kynsille. UV-kovetteinen lakkaus säilyy kauniina 2-3 viikkoa.