Tervetuloa Vany’s Nails Espoontorille!

images

 

Vany’s Nails on vuonna 2010 perustettu kauneusstudio ja parturi-kampaamo. Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. laadukkaat Xtreme Lashes- ripsienpidennykset, microblading- kulmat, rakennekynnet ja perinteiset käsi- ja jalkahoidot.

Parturi-kampaamon ammattilaiset tarjoavat palveluita koko perheelle, mihin kuuluu myös juhlakampaukset ja hiustenpidennykset. Tule ja piristä arkeasi vaikkapa uudella hiustyylillä!

Polttarit, pikkujoulut tai juhlat tulossa? Laita tarjouspyyntö sähköpostitse hoidoista koko porukalle. Palvelemme myös liikkeen ulkopuolella.

Viralliset Facebook-sivut ovat auki, käy tykkäämässä ja saat tietoosi kampanjatarjouksista ja uutuuksista aina ensimmäisten joukossa!

Kanta-asiakkuus kannattaa!

images

Tarjoamme asiakkaille etukortin, jolla saa eri etuja. Keräämällä 6kpl. kynsihoidoista annettavia leimoja, saat kortilla kynsikoristelun tai kulmien laiton veloituksetta. Vastaavasti kampaamopalveluista ja ripsienpidennyksistä täydellä leimakortilla saat seuraavan käynnin -50% normaalista hinnasta.

Ajanvaraus

images

Kuinka voisimme palvella sinua tänään? Voit tehdä ajanvarauksen puhelimitse haluamallesi ajankohdalle tai tulla myös paikan päälle kysymään heti vapaita aikoja. Aukioloajat ja puhelinnumeron löydät yhteystiedoista

 

Sijainti

Sijaitsemme Espoon Keskuksessa, Kauppakeskus Espoontorin toisessa kerroksessa. (Kamreerintie 3, 02770 Espoo)

Tänne on mahtavat kulkuyhteydet.

Katso tarkemmin täältä!